safari 750x100

theclassycloud santorini travel outfits 5 von 6 1Companiile aeriene, alături de operatorii de turism au anunţat pentru acest sezon estival o destinaţie nouă: Palma de Mallorca (Spania).


Până în prezent, alături de Palma de Mallorca, au fost confirmate de către companiile aeriene şi cursele charter spre Antalya (Turcia) şi spre insulele greceşti (Creta, Santorini şi Zakynthos). Primele curse aeriene spre destinaţiile de vacanţă vor decola în 26 mai, iar aceste rute vor fi disponibile până în 2 octombrie, odată cu încheierea sezonului estival. Alături de aceste curse charter spre destinaţii de vacanţă, agenţiile de turism oferă servicii turistice pe curse aeriene regulate şi pentru Costa Blanca (prin cursele regulate spre Valencia) şi Costa Brava (prin cursele regulate spre Barcelona).
“Ne bucurăm că în această vară, operatorii de turism au adăugat o nouă destinaţie de vacanţă. Este important ca în fiecare sezon oferta să fie cât mai variată, astfel încât locuitorii din regiunea de vest a ţării să se deplaseze în vacanţă direct din Timişoara, cu avionul.”, a declarat directorul Aeroportului Internaţional Timişoara Traian Vuia, Daniel Idolu.

 

  Operator aerian Zi Perioada Tour operator

Antalya

Freebird

Lu

Jo

29 mai-2 octombrie

15 iunie-14 septembrie

 
Blue Air Ma 6 iunie- 19 septembrie Christian Tour

Heraklion

Aegean

Mi 7 iunie-29 septembrie Christian Tour
Blue Air Vi 26 mai- 22 septembrie Kusadasi

Santorini

Tarom Du 18 iunie-1 octombrie Paralela 45

Palma de Mallorca

Blue Air Vi 16 Iunie-22 septembrie Christian Tour

Zakynthos

Blue Air Lu 12 Iunie-18 septembrie

Christian Tour

Kusadasi

Valencia Wizzair Jo cursa regulata – din 22 iunie  
Barcelona Wizzair Mi cursa regulata