750 100 2017

acc arad paduriUn accident îngrozitor a avut loc vineri seara, în jurul orei 23:30, la intersecția dintre strada Pădurii și strada Dorobanților.


Astfel, din primele informații se pare că un autoturism marca Ford Ka, care circula pe strada Pădurii, dinspre Piața Obor înspre cartierul Alfa, la intersecția cu strada Dorobanților, este izbit de către un microbuz înmatriculat în județul Dâmbovița și este proiectat în zidul stației peco Aral.
În urma impactului, trei persoane aflate în autoturismul Ford Ka au fost scoase din fiarele contorsionate cu ajutorul echipajelor de descarcerare ale ISUJ Arad. Una dintre aceste persoane este în stare extrem de gravă și chiar în aceste momente medicii efectuează asupra sa manevre de resuscitare la fața locului. Alte două persoane au fost transportate de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Arad, fiind de asemenea în stare foarte gravă.
La fața locului au ajuns de urgență două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Arad, un echipaj SMURD, echipaje ISUJ pentru descarcerare și echipaje ale Poliției Rutiere.
În acest moment polițiștii fac cercetări cu privire la modul în care s-a produs accidentul.
Toate cele trei victime au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, una dintre acestea, un bărbat, fiind conștient și cooperant, în vreme ce alte două victime, un bărbat și o femeie, se află în stare comatoasă.
Sursa: specialarad.ro