750 100 2017

KASSANDRA 3Kassandra Rotariu se pregătește de a 44-a operație! Spectatorii prezenți la meciul echipei de baschet BC Timișoara au donat 5.671 de lei.
Spectatorii prezenți la meciul de baschet BC Timișoara – BC Pitești (88-67) au contribuit sâmbătă cu donații pentru Kassandra Rotariu.
Fetița adoptivă a lui Iosif Rotariu va suferi curând a 44-a operație.
5.671 de lei a fost suma strânsă în total cu biletele vândute. Conform clubului suma va crește în zilele următoare, jucătorii dorind să contribuie și ei.
Kassandra Rotariu se pregătește de a 44-a operație. Bătută și arsă cu acid sulfuric de o bunică scelerată. Înfiată și salvată de Roti
Părinții au părăsit-o pe Kassandra și a fost crescută de o bunică-neom, ce a bătut-o până când i-a sfărâmat oasele, a ars-o cu ţigara şi cu acid sulfuric.
Dana și fostul internațional Iosif Rotariu au salvat-o pe Kassandra, adoptând-o la vârsta de patru ani.
A fost doar primul pas într-a-i oferi fetiței o viața normală. Unul mare de tot, dar nu cel mai mare. Kassandra Rotariu, care luna viitoare va împlini 12 ani, a suferit zeci de operații și se află într-un program de tratament pe termen lung.
Fetiţa este în creştere și boala de care suferă – osteomielită, o afecțiune a sistemului osos – înrăutăţeşte starea Kassandrei. Multiplele proteze trebuie schimbate din patru în patru ani până la majorat.
Kassandra Rotariu se pregătește de a 44-a operație. Anul acesta face 10. 9 zile de spitalizare în Franța = 20.212 euro
Zâmbește mai tot timpul, chiar dacă se pregătește pentru a 44-a operație, una dintre cele zece pe care le suferă anul acesta și cea mai grea de până acum.
I se va schimba o proteză de la șold, la Strasbourg, medicii francezi estimând costurile celor nouă zile de spitalizare la 20.212 euro.
Sursa: linertatea.ro