safari 750x100

asa 26552800ACS Poli Timişoara a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-2 (1-1), echipa ASA Târgu Mureş, într-un meci contând pentru prima manşă a semifinalelor Cupei Ligii.
Pentru ASA au marcat Ciolacu '26 şi Rus '77, iar pentru Poli au înscris Artean '11 (penalty), Drăghici '61, Llorente '67 şi Popovici '90+5.
Meciul a fost întrerupt aproximativ două minute în prima repriză, din minutul 16, după ce portarul gazdelor, Pedro Mingote, s-a resimţit la un contact cu terenul îngheţat. Centralul Iulian Călin a discutat la marginea terenului cu cei doi antrenori şi a decis ca jocul să continue. Potrivit digisport.ro, Mingote i-ar fi transmis centralului partidei că-l va da în judecată dacă se accidentează.
La partida de la Târgu Mureş jucătorii oaspeţi au purtat tricouri albe cu numerele scrise cu carioca pe spate. Ei au purtat astfel de tricouri deoarece au făcut deplasarea cu două rânduri de echipament, violet şi negru, asemănătoare cu cel al gazdelor, astfel că arbitrul Iulian Călin le-a cerut să găsească o soluţie.
Partida retur se va disputa la 1 martie 2017.