safari 750x100

poli pandurii 0Ionuț Popa face un apel disperat către președintele României: "Îi cer să ne ajute!"

 

Ionuț Popa, antrenorul lui ACS Poli Timișoara, a făcu egal cu Pandurii (2-2) și a obținut primul punct în clasament cu formația bănățeană, aceasta plecând cu un handicap de 14 puncte la începutul sezonului din cauza problemelor financiare.
Problemele financiare prin care trece echipa sa l-au făcut pe Popa să apeleze la președintele României: "Sper ca domnul președinte Iohannis să aprobe o lege bună pentru sport. Îi cer să facă și pentru sport ceva. Nu e normal ca sportul românesc să fie în această situație".
Ionuț Popa a glumit apoi pe seama elevilor săi după ce Antal a reușit o dublă cu capul de lângă fundașii centrali ai Timișoarei.
"Pandurii are echipă bună. Dacă mă întâlneam acum cu Antal l-aș fi altoit pentru că a avut tupeu să sară la cap de lângă fundașii mei centrali. Asta e! I-am certat destul pe ai mei la pauză. Nu mai zic nimic", a declarat Popa la TV Dolce Sport.
"Nu e vina noastră că până acum am fost pe 0. Trebuie să privim partea bună a paharului. De azi încolo trebuie să facem mai multe puncte. Sunt sigur că dacă eram puțin mai atenți puteam să luăm toate cele trei puncte. Dar să nu-i neglijăm pe cei de la Pandurii care au fotbaliști buni precum Sânmărtean, Antal, Voiculeț. Să-i felicităm pentru că pot juca în aceste condiții grele din România. Eu cred că meritam să luăm toate cele trei puncte".

Au marcat: Antal 37', 53' / Al. Popovici 16', Doman pen. 60'
0-1: Bărbuţ pătrunde pe partea dreaptă, pasează excelent în careu şi Alexandru Popovici deschide scorul.
1-1: Trocan centrează perfect din flancul drept, Antal scapă din marcajul lui Şeroni şi egalează cu o lovitură perfectă de cap.
2-1: Hlistei centrează din dreapta, Antal se desprinde din nou din marcajul fundaşilor centrali şi înscrie cu încă o lovitură superbă de cap.
2-2: Antal îl faultează pe Doman, arbitrul Marius Avram arată punctul cu var, iar acelaşi Doman înscrie cu un şut în dreapta lui Stanca.
Echipele:
Pandurii Târgu Jiu: Stanca - Pleaşcă, Mrzklaj, Vasiljevic, Trocan (Pirtea 77') - Răuţă, Sânmărtean - Hlistei (Brînzan 83'), Voiculeţ, Pârcălabu (Dodoi 90+1')- Antal. Antrenor: Petre Grigoraş.
ACS Poli Timişoara: Straton - Străuţ, Bocşan, Cânu (Şeroni 73'), Novak - Croitoru, Artean - Bărbuţ, Llorrente, Doman (Mailat 80') - Al. Popovici (Drăghici 66') . Antrenor Ionuţ Popa.
Cartonaşe galbene: Pîrcălabu 35', Voiculeţ 40', Răuţă 86' / Bărbuţ 39', Novak 49', Llorente 56', Artean 72'.
Cartonaşe roşii:-.
Arbitri: Marius Avram (Bucureşti), Iulian Radu (Bucureşti), Vlad Bârleanu (Bucureşti); rezervă: Florin Mazilu (Satu Mare)
Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare/FRF), Ioan Bogdan (Arad/LPF).
Stadion: "Municipal", Drobeta Turnu Severin.