safari 750x100

prof. mihnea munteanSocietatea Română de Oftalmologie, Universitatea de Medicină şi Farmacie V. Babeş Timişoara, Asociaţia Oftalmologilor din Banat şi Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara organizează la Timişoara-The Xth Regional Conference of  Ophthalmology, Timişoara-România, în perioada 20-22 aprilie 2017.
“Tematica conferinței – “Actualități de diagnostic și tratament în Oftalmologie” este generoasă și poate fi abordată din mai multe puncte de vedere. Programul va conține sesiuni de lucrări orale prezentate în plen, simpozioane de firmă, sesiune de postere.
Conferința va fi un bun prilej pentru un veritabil schimb de idei și experiențe în cadrul comunicărilor științifice. Succesul ultimei noastre conferințe regionale, cu peste 350 de participanți, a arătat în mod clar că acest eveniment științific are un rol bine stabilit și important în țara noastră”, a spus preşedintele conferinţei, prof. univ. dr. Mihnea Munteanu.
Deschiderea oficială va avea loc la Opera Română din Timişoara, joi 20 aprilie 2017, la ora 8.45.  La eveniment vor participa medici specialişti de marcă ai oftalmologiei timişorene, naţionale şi internaţionale.