safari 750x100

18447644 1508493595861836 3064045117865666269 nLiderul liberalilor timişeni, Nicolae Robu, a reflectat în ultimele zile, de când Cristian Buşoi a anunţat că intră în competiţia pentru şefia PNL naţional şi a decis să-l susţină. Într-o postare pe facebook, liberalul timişorean anunţă:

„AM DECIS SA FIU ALATURI DE CRISTIAN BUȘOI !

Am decis să fiu alături de Cristian Buşoi în alegerile interne ale PNL pentru funcţia de Preşedinte, convins că e opţiunea cea mai bună pentru partid, la momentul actual.

Motivele sunt mai multe.

1. A dat importanţa cuvenită şcolii, formării sale ca profesionist, intelectual şi politician, iar portofoliul său de studii oglindeşte asta cât se poate de convingător.
2. Are o bogată experienţă politică, deşi este tânăr - 39 de ani-, intrând de tânăr în partid şi deţinând, apoi, pas cu pas, aşa cum le stă bine celor ce aspiră să ajungă la vârf, toată paleta de funcţii ierarhice, mai întâi la organizaţiile de studenţi şi de tineret (CSL, TNL), apoi la seniori, la început la nivel judeţean - în Mehedinţi şi Timiş-, iar apoi la nivel naţional.
În ultimii ani, a condus organizaţia PNL Bucureşti, mai întâi ca preşedinte interimar, apoi ca preşedinte ales şi a fost numit prin vot de către BPN drept secretar general naţional interimar.
3. A fost parlamentar, este europarlamentar şi a exercitat cu succes şi diverse funcţii executive.
4. Are viziune şi o viziune modernă asupra modului în care trebuie făcută marea politică: cu deschidere şi nu în izolare, cu concentrare pe mizele mari, ale ţării, ale comunităţilor de la diferitele niveluri şi ale cetăţeanului însuşi şi nu cu irosire în teme mărunte şi dispute politicianiste derizorii.
5. Este un bun comunicator. Are excelente abilităţi de relaţionare, prin care şi-a construit şi va fi capabil să construiască în viitor şi pentru partid conexiuni importante, în ţară şi în străinătate.
Pentru toate acestea, opţiunea mea pentru funcţia de Preşedinte PNL pentru mandatul 2016 - 2020 este CRISTIAN BUŞOI!”, spune Nicolae Robu.