750 100 2017

alina 062Senatoarea PNL de Timiş, Alina Gorghiu, susţine proiectele Timişoarei privind realizarea centurii de sud a municipiului şi construirea sălii polivalente. Ea i-a lansat un apel ministrului Transporturilor „să gândească adaptarea acestui proiect la necesităţile comunităţii, de două benzi pe sens, aşa cum ni-l dorim”, pentru ca şoseaua de centură să fie cu câte două benzi pe sens şi nu cu una.
„Pentru centură, lucrurile stau destul de prost în acest moment, este un proiect pentru care am insistat foarte mult şi eu şi colegii mei, este un proiect pe care comunitatea şi-l doreşte şi nu aş vrea să văd că se ajungă la acelaşi blocaj din cauza unor orgolii politice sau din cauza nepriceperii unor factori de decizie. Să nu gândeşti la o centură cu două benzi pe sens, ci să o laşi la proiectul cu o bandă, înseamnă că te poţi folosi de ea pe termen foarte scurt şi nu pentru două-trei decenii”, a afirmat Alina Gorghiu.
În privinţa sălii polivalente, senatoarea liberală a afirmat că: „Cred că este un proiect care ar trebui să adune consens, nu să dezbine, mi-aş dori să văd că vor articula factorii de decizie judeţeni şi municipali o poziţie comună, atâta vreme cât există un teren pe care municipalitatea poate să-l pună la dispoziţie. (...)”.