safari 750x100

cum sa te faci de ras in parlament discursul unui deputat pmp o insiruire de gafe si balbaieli cu un final epic video 231892Deputatul PMP Adrian Mihăiță Todoran a dorit să susțină un discurs în Parlament despre ”interesele producătorilor români, care se aplică cu prioritate”. Doar a vrut, căci rezultatul a fost o succesiune de gafe și bâlbâieli.


Deputatul a vorbit despre ”cele patru principii definitorii ale proiectului european”, dar a enumerat doar trei, a vrut să discute despre Legea ”51% produse românești în magazine”, dar nu a fost în stare nici să o denumească, s-a referit la nerespectarea ”libertății produselor”, orice ar fi însemnat aceasta, și a inventat termenul ”adopteze”. Finalul a fost pe măsură.
De precizat este că Todoran a studiat economia la Universitatea de Nord din Baia Mare și managementul informațiilor la Universitatea Româno-Americană, este doctorand al Universității Banatului din Timișoara, iar acum este deputat de Maramureș și membru în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci.

În CV său de pe pagina web a Camerei Deputaților Adrian-Mihăiţă TODORAN mite cu nerușinare, spunând că din 2011 și până în prezent efectuează studii de doctorat la Universitatea Banatului Timișoara, specializarea Managementul turismului. Universitatea Banatului Timișoara a fost însă desființată de Ministerul Educației încă din anul 2001.