safari 750x100

Sorin Grindeanu 01Premierul Sorin Grindeanu demonstrează că îţi respectă angajamentele luate faţă de timişoreni. Documentaţia pentru proiectarea şi execuţia tronsonului sud care va completa centura Timişoarei a fost finalizată şi depusă vineri pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, cu termen 8 iunie 2017.

Aşa cum anunţa prim-ministrul în urmă cu câteva săptămâni, a fost accelerat procesul de realizare a documentaţiei în cadrul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care a înregistrat vineri în SEAP proiectarea şi execuţia "Variantei de ocolire Timişoara Sud. Practic s-a intrat în linie dreaptă cu acest proiect major al comunităţii timişorene.

PSD Timiş şi-a asumat să facă toate demersurile necesare finalizării centurii Timişoarei încă dinaintea alegerilor locale de anul trecut, prin vocea actualului premier Sorin Grindeanu.

Considerăm că acesta este un prim pas important în cadrul viitoarelor demersuri administrative de modernizare reală a Timişului, susţine PSD Timiş.