safari 750x100

Eugen Dogariu1Social-democraţii timişeni continuă să susţină proiectul realizării sălii polivalente de 16 mii de locuri, care să fie amplasată la Giroc, extinzând posibilitatea ca acolo să se desfăşoare şi activităţi culturale.
„Fiecare dintre decidenţi ar trebui să se gândească la comunitate şi să încercăm să facem cât mai multe pentru ea, nu să încercăm să ne suprapunem a cărui sală e mai mare sau mai bine poziţionată în oraş. Dacă există deja o sală care este în ultima fază de a fi aprobată (la Giroc, n.r.) de ce trebuie să mai facem încă o sală (în Timişoara, n.r.), când avem nevoie de un edificiu de cultură, de câteva corpuri de şcoală pentru ca toţi să facă orele de dimineaţă. Nevoile acestui oraş nu cred că s-au terminat cu sala de sport”, a declarat senatorul Eugen Dogariu.
Preşedintele CJT, Călin Dobra, a reamintit faptul că sala respectivă nu este nici a CJT, nici a Primăriei Timişoara, ci că va fi construită de CNI.
„Este binevenită şi o sală polivalentă de 16 mii de locuri şi trebuie susţinută şi realizarea unui edificiu de cultură. Nu trebuie să analizăm exclusivist pe domenii diferite de activitate. Sala Polivalentă nu presupune numai susţinerea activităţilor sportive, ci poate fi pusă la dispoziţie şi pentru activităţi culturale, concerte, concursuri internaţionale, festivaluri internaţionale de dans, care ar putea atrage foarte mulţi spectatori”, a spus Dobra.