safari 750x100

alin nica 700x336Alin Nica, candidat la conducerea PNL Timiș, a trimis o scrisoare deschisă către toți liberalii din județ. Nica le cere membrilor PNL să nu se lase manipulați de listele și echipele vehiculate acum, în preajma alegerilor, și să-și înscrie candidatura individual pentru funcțiile din PNL Timiș.
”Vă apelez în acest mod, fără ipocrizie, în Săptămâna Mare, când ar trebui, cu toții, să ne privim și să ne percepem cu... drag! Mi-este drag PNL, grupul în care m-am regăsit și în care mă proiectez din interior, cu istoria și faima sa. PNL a făurit lucruri mărețe în România, haideți alături de mine, să fim noua "Revoluție de la Timișoara", ca model pentru întreaga mișcare liberală”, spune Alin Nica.
”Știți, am spus deja în fața multor organizații în această campanie, că fiecare liberal este un potențial de creativitate pentru noi toți, de aceea, personal, declarativ și de substanță, am anunțat de multă vreme că NU agreez o listă anume, ci, vă rog, pe toți, ÎNDRĂZNIȚI și vă înscrieți individual pentru funcțiile din PNL Timiș! EU însumi fac asta! Nu lăsați pe altcineva să se folosească de numele, de imaginea voastră!
Luați exemplul celor care deja au îndrăznit să iasă de pe liste.
Nu am intrat în bătălie, ci în competiție. Competiția este șansa progresului!
Nu cred în formule monolit!
Cred în fiecare om, cu valorile lui, cu proiețiile lui, cu visările lui, chiar dacă este în planul mai pragmatic, cel al politicii!
Avem dreptul la cuvânt!
Avem dreptul la ieșirea din tipare!
Fiți liberi! ÎNDRĂZNIȚI!”, le-a scris Alin Nica liberalilor.