safari 750x100

Sorin Munteanu primar orasul Buzias 01Nicolae Robu, președintele interimar al PNL Timiș, și-a anunțat, cu două săptămâni înainte de alegeri, ”echipa” cu care va candida la funcția de președinte al filialei PNL Timiș. Din ”lista lui Robu” fac parte și 10 primari, o parte dintre ei fiind cunoscuți în urmă cu puțin timp ca și contestatari ai primarului Robu.
Astfel, pe listă este trecut și primarul din Buziaș, Sorin Munteanu. Acesta ne-a declarat în repetate rânduri că nu face parte din nici o tabără și că nu știa că este parte din echipa cu care va candida Nicolae Robu. Mai mult, în urma anunțului președintelui interimar PNL Timiș, au apărut numeroase comentarii referitoare la faptul că cel puțin jumătate din cei trecuți pe listă de Robu fac, sau au făcut parte, dintre susținătorii declarați au celuilalt candidat, Alin Nica.
Reacția primarului Sorin Munteanu nu a întârziat. Acesta a precizat, pe o rețea de socializare următoarele: ”Eu cred, sper, să existe o singură echipă PNL! Așezarea corectă pe principii democratice a noii echipe de conducere a PNL trebuie să ducă la omogenizarea, coalizarea echipei! Respect competiția și mă pronunț ca făcând parte din PNL, nu dintr-o anumită grupare. Cred, și sunt convins, că putem sta la masă toți cei care vor binele acestui partid!”