750 100 2017

cj timisConsilierii judeţeni ai PNL vor vota în plenul Consiliului Judeţean (CJ) Timiş bugetul judeţului, for legislativ în care majoritatea aparţine social-democraţilor, urmând ca aleşii locali ai PSD să procedeze la fel când se va vota bugetul Timişoarei, unde majoritari sunt liberalii.
Primarul Nicolae Robu a declarat, vineri, că a avut discuţii, în acest sens cu conducerea CJ Timiş, iar propunerea i-a fost agreată.
''Am purtat discuţii cu echipa de conducere a CJ Timiş, condusă de preşedintele acestuia, Călin Dobra, şi echipa PNL Timiş a prezentat interesele unităţilor administrativ-teritoriale conduse de primari liberali. Discuţiile au fost constructive, sunt foarte multe nevoi, peste tot, şi nu pot fi onorate toate deodată, dar am găsit un spirit pozitiv şi au fost acceptate pentru finanţare un număr important de obiective'', a afirmat Nicolae Robu vineri, într-o conferinţă de presă.
Primarul s-a declarat mulţumit de felul în care este prefigurat bugetul judeţean pe 2017 şi decizia politică este că PNL va vota acest buget.
''Voi purta discuţii cu aleşii locali (ai PSD, n.r.), ca în fiecare an. Eu am deschidere pentru toţi consilierii locali şi sunt dispus să preiau orice idee, de la oricine, nu doar de la consilieri locali, pentru mai binele concitadinilor. Cred că aşa trebuie abordat actul administrativ, şi nu să tot dăm cu pietre unii în alţii (...), pentru că am fost aleşi de oameni pentru a lăsa în urma noastră obiective realizate şi un plus de mai bine pentru cetăţeni, iar pentru aceasta trebuie s lucrezi într-un climat constructiv'', a detaliat Nicolae Robu.