safari 750x100

Alina Gorghiu senator PNL 03Senatoarea PNL Alina Gorghiu declară că se bucură că în PNL Timiş există competiţie pentru câştigarea şefiei, şi speră ca după o perioadă ''nu prea fastă'' pentru PNL Timiş, competiţia va aduce echipe puternice.
''Îmi doresc să existe competiţie. A fost o perioadă nu prea fastă pentru PNL Timiş, dar competiţie, întotdeauna este benefică şi naşte echipe puternice'', a spus Gorghiu.
Ea a punctat că nu are preferinţe pentru persoane pentru şefia PNL Timiş, ci va avea o preferinţă certă ''pentru acel proiect care să coaguleze echipa PNL Timiş. Se aplică acelaşi principiu şi la nivel naţional. Nu mă interesează numele persoanei, cred că ambii candidaţi, şi la nivel judeţean, şi la nivel naţional, sunt oameni de caracter, care au o reţetă de succes în spate''. Gorghiu a mai precizat că o interesează nu numele, ci ''moţiunea, proiectul pe care-l propune PNL-ului'', care este viziunea pe următorii 4 ani a acelui candidat şi o interesează cel mai mult echipa, întrucât suntem în era politică în care PNL va renaşte unei formule colegiale, nu unui lider.
Până acum și-au anunțat intenția de a candida la șefia PNL Timiș primarul Timișoarei, Nicolae Robu, și edilul din Dudeștii Noi, Alin Nica.