750 100 2017

nicolae robu timisoara 98108700Primarul Nicolae Robu a cumpănit bine şi a decis că va candida pentru încă un mandat la şefia PNL Timiş, după ce un coleg l-a întrebat despre acest lucru, la o recentă întâlnire a primarilor PNL Timiş, care a avut loc la Valea lui Liman.
Alegerile liderului de filială PNL şi a echipei sale vor avea loc până în data de 2 mai.
„Am cumpănit bine înainte de a lua aceatsă decizie, pentru că am avut momente în care am fost tentat să nu mă mai manifest în plan politic, întrucât eu, din postura de primar al Timişoarei nu pot să mă duc la alte funcţii, ori merg la cea de preşedinte, ori nu merg deloc. Nu cred că-şi închipuie cineva o altă poziţionare pentru mine”, a anunţat Nicolae Robu.
Deşi susţine că a avut momente în care voia să renunţe la implicarea în viaţa politică, pentru că nu poate accepta o altă poziţie în PNL Timiş decât cea de preşedinte sau nimic, Robu crede că este mai bine pentru filială să candideze, întrucât este „în mod detaşat persoana cu cea mai mare notorietate pozitivă şi încredere la populaţie, atât în plan local, cât şi la nivel judeţean şi naţional din PNL Timiş, este un om de echipă, tolerant şi iertător, capabil să coaguleze tot ce are partidul mai bun pentru maximizarea şanselor de a se impune în alegeri, dar şi pentru că am experienţă în administraţia publică şi pot direcţiona activitatea politică a filialei, astfel încât ea să fie de ajutor primarilor PNL. Apoi, reprezint jumătate din electoratul judeţului, ca primar al municipiului Timişoara şi am proiecte pentru Timişoara, pe care le voi materializa în următorii ani şi care cert îmi vor creşte prestigiul şi încrederea oamenilor, iar din întreaga experienţă, mult se transferă spre PNL”, detaliază Robu.
Primarul a subliniat că este tolerant şi că a trecut peste toate tensiunile şi discuţiile în contradictoriu avute cu unii colegi liberali (inclusiv cu Dănuţ Groza), întrucât pentru partid primează coerenţa şi echipa.