750 100 2017

sorin grindeanubSocial-democraţii timişeni îşi exprimă întreaga susţinere pentru Cabinetul Grindeanu, care îşi doresc continuarea implementării programului de guvernare.

Biroul Permanent Judeţean (BPJ) al PSD Timiş s-a reunit în şedinţă la sfârşitul acestei săptămâni, liderii social-democraţi afirmându-şi întreaga susţinere pentru Guvernul condus de preşedintele Organizaţiei Timiş a Partidului Social Democrat, Sorin Grindeanu.

După şedinţa BPJ a urmat un Comitet executiv al PSD Timiş din care fac parte primarii şi preşedinţii de organizaţii locale, şi aceştia transmiţând că îşi doresc continuarea implementării programului de guvernare.

''Sorin Grindeanu este preşedintele PSD Timiş, iar noi şi colegii noştri din judeţ avem mare încredere în el, îl susţinem total, îl sprijinim în orice situaţie. Primarii şi preşedinţii de organizaţii locale au transmis foarte clar că îşi doresc ca programul de guvernare, unul foarte bun, să fie dus la bun sfârşit. Oamenii au văzut că în doar o lună de guvernare au fost luate deja o serie de măsuri concrete şi vor să se continue în acelaşi mod'', spune Călin Dobra, preşedintele executiv al PSD Timiş.

 De asemenea, sâmbătă, o parte din parlamentarii PSD Timiş au avut întâlniri punctuale în organizaţii locale din Timişoara şi judeţ. Tema întâlnirilor a fost aceeaşi, continuarea implementării măsurilor promise în campania electorală.

''Colegii noştri îl cunosc cu toţii pe Sorin Grindeanu şi îl susţin, dar aveau nevoie de aceste întâlniri pentru că ei vor o confirmare că Guvernul Grindeanu rămâne în funcţie. Colegii noştri susţin pe bună dreptate că protestele au rămas fără obiect după abrogarea OUG 13 şi aşteaptă noi măsuri din partea Guvernului. Am primit semnale clare din partea asociaţiilor profesionale şi sindicale din educaţie, sănătate şi administraţie, care sunt foarte mulţumite de măsurile luate până acum de Guvernul Grindeanu şi care, la rândul lor, doresc continuarea programului nostru de guvernare'', explică Dobra.