safari 750x100

robu 07 1Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, susţine că a fost depăşită starea de tensiune din filială, de după alegerile parlamentare, şi că oamenii au înţeles că pentru performanţă este nevoie de o echipă.
În privinţa candidaturii sale pentru un nou mandat de preşedinte al filialei, Nicolae Robu spune că încă nu s-a decis şi că o va face când se va deschide „campania”.
„Eu nu am conflicte cu nimeni. În orice organizaţie există simpatii şi antipatii, unele se manifestă (...). Dacă nu suntem uniţi, nu vom face performanţă. Conflictele interne împiedică obţinerea de performanţe. Noi trebuie să ne respectă, să fim o echipă, să ne fixăm nişte obiective înalte şi să facem performanţă”, spune Nicolae Robu.
Pe de altă parte, el susţine că în BPJ al PNL a discutat cu colegii săi despre propunerile cu privire la modul de alegere a preşedinţilor de organizaţii, filiale, naţional şi că a fost agreată formula propusă de el, cea de alegere a preşedintelui, indiferent de nivel.
„Am discutat despre viitoarele alegeri interne. A fost cam un consens pe ideile pe care le-am exprimat. BPJ să fie ales prin vot direct la nivelul organizaţiilor locale. Aşa se proceda în PNL istoric, dar Statutul nostru (de acum, n.r.) este cel al fostului PDL. Toţi au agreat această formulă. (...). Eu cred că trebuie să fie la fel, ales de toţi membrii organizaţiei. Preşedinţii la toate nivelurile să fie aleşi (inclusiv cel naţional) de toţi membrii filialelor respective”, a detaliat Robu.
Liberalii optează pentru aceste formule, iar propunerile de aici vor fi trimise la nivel central.