safari 750x100

Partidul Naţional Ţărănesc Maniu-Mihalache, PNŢMM, recent înfiinţat, îşi începe activitatea prin acţiuni politice și organizatorice.
Toţi cei interesaţi găsesc pe pagina oficială de Facebook a PNT Maniu-Mihalache, Statutul şi Programul partidului în care se regăsesc toate principiile doctrinare, programatice şi organizatorice. „Situaţia tragică a PNŢCD după peste 8 ani luptă sterilă în justiţie pentru înlăturarea imposturii de la conducerea partidului, a dus la înfiinţarea acestui partid, în fapt adevăratul PNŢCD, urmaşul politic real al PNŢ, care păstrează linia politică, valorile și principiile politice transmise nouă de la Iuliu Maniu şi Ion Mihalache, de către Corneliu Coposu şi prietenii săi politici, toţi eroi martiri ai temniţelor comuniste”, a declarat Mihai Grigoriu, preşedinte fondator.
Partidul Naţional Ţărănesc Maniu-Mihalache cheamă în rândurile sale pe toţi naţional ţărăniştii care și-au păstrat dragostea şi adeziunea pentru doctrina naţional ţărănistă, indiferent unde se află acum. Pentru că, deocamdată nu are bani pentru funcționare, partidul va funcționa pe Facebook. „Dorim să facem un partid de tip nou cu oameni normali care să aibă o existenţă independentă, care să fi avut realizări profesionale, care ţin la onoare şi la propriul prestigiu, care deţin competenţe în sectorul lor de activitate şi pot deveni administratori buni şi corecţi ai structurilor statului la nivel local şi la nivel central”, a declarat Mihai Grigoriu, preşedinte fondator.