750 100 2017

robu 11Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a declarat vineri că nu exclude posibilitatea de a candida în 2020 ca independent. Asta, în cazul în care în PNL Timiş vor mai rămâne oameni ca Dănuţ Groza, primarul de la Sânnicolau Mare.
Deşi nu i-a rostit numele, Nicolae Robu a făcut referire directă la edilul timişean, şi cu care nu vrea să mai fie coleg. Dar nici cu alţii ''de acelaşi nivel'' al moralităţii şi concepţiilor cu Groza.
''Da, mă gândesc să candidez ca independent, la primărie. Am văzut că unii au scris că eu am declarat că nu mai candidez la primărie. Nu am făcut o astfel de declaraţie. Am spus că nu mai candidez din partea PNL, câtă vreme PNL are oameni ca acesta (Dănuţ Groza, n.r.). Este cu totul şi cu totul altceva'', a declarat vineri Nicolae Robu.
Robu aşteaptă decizia BPN al PNL care să-i aprobe demisia, cu toate că a reafirmat că decizia lui de a demisiona este irevocabilă atâta timp cât sunt în PNL oameni precum edilul menţionat. El a mai spus că nu se va mai implica în nicio decizie politică a filialei, nici în nominalizările pentru interimar.
''BPJ Timiş are 200 de membri şi doar 25 de primari au fost pentru demiterea mea. Eu luasem deja decizia de a demisiona, am şi anunţat-o în scris de miercuri seara, anumitor persoane, dar am făcut şi eu un joc. Nu i-am anunţat pe cei din BPJ de la început că demisionez, ci i-am lăsat să-l văd pe fiecare cum acţionează, cum gândeşte. Şi din 200 de membri, 25 s-au ridicat, după ce primul a fost unul dintre primari (Alin Nica, n.r.) (...)'', a spus Nicolae Robu.