750 100 2017

alina 3Lidera PNL, deputata Alina Gorghiu, a anunţat joi, în conferinţa de presă, că este pentru ultima dată când le vorbeşte ziariştilor în calitate de deputat, pentru că la următoarea conferinţă de presă va fi senator de Timiş.
Totodată, ea le-a cerut timişenilor să iasă duminică la votare în număr mare şi să pună ştampila pe PNL, pentru că doar aşa vor scăpa de primejdia numită „guvernarea Dragnea”, care pregăteşte legi prin care să scape de povara penală, pentru a ajunge premier.
Dacă nu vor vota PNL, românii „Îl vor avea pe Liviu Dragnea candidat de prim-ministru şi chiar prim-ministru (...). Ştim foarte clar că lucrează la modificarea legislaţiei pentru a putea deveni premier din partea PSD şi, din păcate, îşi doreşte această calitate de premier al României în ciuda situaţiei sale, şi anume condamnarea penală pe care o are”, a spus Alina Gorghiu, care candidează din partea PNL Timiş la Senat.
Şefa PNL a mai afirmat că îşi doreşte foarte tare „ca Timişul să decidă pentru România printr-o prezenţă mare, pentru că atunci România ar începe să arate un pic mai mult decât arată Timişul. Dacă duminică va decide Teleormanul, nu e greu de ghicit spre ce model s-ar îndrepta România în următorii ani. (...). Până acum au decis Teleormanul, Gorjul, Vrancea, judeţele aflate în topul prezenţei naţionale la vot în fiecare tur de alegeri”.
Nu în ultimul rând, Alina Gorghiu a făcut apel la tineri să iasă la urne, mai ales că beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport (tren) spre domiciliile unde au voie să voteze, întrucât „PSD vrea să ţină la distanţă de urne tinerii”, tocmai pentru că aceştia reprezintă în mare majoritate, un electorat de dreapta. Totodată, a sfătuit alegătorii să nu risipească voturile pe partide care nu au şansa să atingă pragul de 5% care dă unda verde pentru intrarea în Parlament.
Ea a reiterat faptul că dacă va câştiga PNL alegerile, programul de guvernare al PNL reduce puternic fiscalitatea din România atât în privinţa salariaţilor, cât şi a pensionarilor şi a mediului de afaceri, propunerile liberalilor fiind: contribuţii sociale de 16% pentru angajat şi angajator, TVA scăzut la 16%, impozit zero pe pensii, eliminarea la jumătate a numărului de taxe şi impozite, iar românii se vor bucura de respect din partea clasei politice, prin primenirea Parlamentului cu oameni noi care să redea credibilitatea instituţiei legislative supreme.