safari 750x100

art pizzaDupă momentul de campanie de la Iași, când Gheorghe Falcă a lansat celebra temă a pizzei pentru patru persoane, doi consilieri municipali ai PSD Arad au decis să-l salveze pe primarul-politician de la rușinoasa postură de a-și împărți o pizza mică cu alți trei consumatori.

Ilie Cheșa și Beniamin Vârcuș au adus la biroul primarului din Arad o pizza imensă, pentru patru persoane. Spre distracția secretarei, cei doi au încercat să explice faptul că pizza ar fi fost livrată de Primăria din Iași pentru primarul Aradului. Momentul a fost imortalizat de cei doi, care au postat pe Youtube clipul cu momentul livrării pizzei de patru persoane către Gheorghe Falcă. Adresantul lipea așa că, după o scurtă discuție telefonică, secretara zâmbitoare a preluat prețiosul aliment iar consilierii s-au retras.
Ca de obicei, Gheorghe Falcă a dovedit că este din alt film atunci când a comentat gestul generos al consilierilor Cheșa și Vârcuș. Deși postarea video demonstrează fără echivoc că totul s-a petrecut extrem de civilizat, spre amuzamentul tuturor participanților la scenă, Falcă a transformat întâmplarea într-o melodramă. Iată cum comentează Gheorghe Falcă pe Facebook întâmplarea din 7 decembrie de la primărie:
„Reprezentanții PSD – o nouă reprezentație de circ
Astăzi pe la orele prânzului, în timp ce eram la un control medical la spital, am fost anunțat de la birou că doi din aleșii PSD în Consiliul Local au năvălit în cabinet la Primărie, umflându-se în pene cu un aparat de filmat și tratând-o cu impolitețe pe doamna de la secretariat. Vocea doamnei era aproape în lacrimi când m-a sunat și mărturisesc că m-a îngrijorat un pic starea ei. Când s-a mai liniștit, mi-a explicat că domnii consilieri locali PSD Cheșa Ilie și Vârcuș Beniamin au venit să ... îmi livreze o cutie de pizza! Ce caută oare asemenea clovni în Consiliul Local? Doar să facă circ. În condițiile acestea se confirmă că am luat o decizie bună de a nu fi prezent la discuțiile din plenul CLM, pentru că așa înțeleg aleșii PSD să se comporte, urmărind doar circul, blamarea instituției Primarului și subminarea actului administrativ, fără nici o urmă de interes pentru cetățenii care i-au ales. Cred că arădenii s-au convins de asta și răspunsul lor se va vedea la vot.”
Pentru edificare, redăm link-ul clipului de pe youtube cu momentul livrării pizzei.