BANNER 750 100 CAPITALA TRENDURILOR

  • Scris de C.B.
  • Accesări: 14736

Pe cine trimite Timișul în Parlament

parlamentpoMari emoţii în tabăra liberalilor timişeni, duminică seara, după anunţarea rezultatelor exit-poll, care ridicau semne de întrebare dacă preşedinta PNL Alina Gorghiu va prinde Senatul direct sau dacă va trebui să aştepte redistribuirea voturilor.

Citește mai departe

  • Scris de Ziua de Vest
  • Accesări: 7749

Dezastrul în PNL continuă. Nicolae Robu cere schimbarea conducerii partidului

robu si gorghiuPreşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, s-a declarat nemulţumit de scorul obţinut de PNL în alegerile parlamentare, anunţat de exit poll-uri, şi a declarat duminică seara că sunt necesare alegeri ''cât mai repede, în judeţ şi în ţară, la nivelul PNL, pentru a se ajunge la conduceri legitime, stabilite prin alegeri democratice''.

Citește mai departe

  • Scris de C. B.
  • Accesări: 219

Eugen Dogariu, candidat PSD pentru Senat: Am votat pentru o Educaţie de vârf şi acces la servicii de sănătate de calitate

Fostul prefect de Timiş, Eugen Dogariu, care candidează din partea PSD Timiş pentru Senatul României, a declarat la ieşirea de la urne că a votat ’’pentru o Românie cu cât mai mulţi cetăţeni în clasa de mijloc, cu cetăţeni care să aibă venituri mai mari, cu cetăţeni care să aibă o Educaţie de vârf şi acces la servicii de sănătate de calitate. Sper ca astăzi cât mai mulţi timişeni şi timişoreni să meargă la vot pentru a schimba în bine soarta României’’.

Citește mai departe