750 100 2017

20134458 1582541515150725 1882049144 nUn grav accident rutier a avut loc sâmbătă după-amiază, în jurul orei 17:30, pe Drumul Național 7, între localitățile Pecica și Nădlac.
Din primele informații, se pare că accidentul s-a soldat cu patru victime, dintre care o persoană a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale automobilului în care se afla.
Este vorba de un autoturism care s-a răsturnat, dar nu știm încă dacă pe șoseaua sau în afara părții carosabile.
Spre locul accidentului se deplasează chiar acum echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” Arad, printre care și elicopterul SMURD, ale Poliției Rutiere și Serviciului de Ambulanță Județean Arad.
Se pare că este vorba despre un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Marea Britanie și cu volan pe dreapta, în care se aflau patru persoane de etnie romă și care se deplasa pe DN7, dinspre localitatea Pecica spre localitatea Nădlac. Pe fondul vitezei, într-o curbă spre stânga și în pantă, șoferul a pierdut controlul autoturismului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.
În urma accidentul două persoane au fost rănite, din care una a fost transportată în stare gravă la Spitalul Județean Arad cu ajutorul elicopterului SMURD. Cea de-a doua victimă a refuzat examinarea medicală.
În același timp, persoanele de etnie romă aflate în autoturismul răsturnat au agresat reprezentanții mass-media aflați la fața locului, smulgând telefonul unui jurnalist și apostrofându-i pe ceilalți.
Sursa: specialarad.ro