safari 750x100

poetului 21Caz ciudat în fața Școlii Generale Nr. 11 de pe strada Poetului din Arad, acolo unde, vizavi de școală, zăcea un tânăr în vârstă de aproximativ 30 de ani, inconștient și plin de sânge. Majoritatea celor care l-au văzut au evitat să îi acorde primul ajutor sau să se intereseze despre situația acestuia.


„Este efectiv inuman ce se întâmplă. Oamenii care l-au văzut că zace pe jos trecea efectiv peste picioarele lui ca și cum ar fi fost un sac de rafie uitat acolo, sau aruncat. Nimeni nu a încercat să-i ofere primul ajutor sau măcar să-l întrebe ce s-a întâmplat”, spune Maria, cea care a sunat la numărul de urgență 112.
Tânărul căzut pe trotuar a fost inconștient până la sosirea echipajului de la ambulanță și al celui de la Poliția Locală. Martorii la eveniment au avut declarații halucinante.
„În cinci minute după sosirea ambulanței au apărut tot felul de informații. Câțiva copii de la școală spun că au văzut doi oameni care l-au bătut și l-au izbit de pereți. O altă femeie spune că nu a văzut să-l bată cineva, dar a apărut o dubiță de la o companie de bere, au coborât doi bărbați din ea, au aruncat cu apă pe individul căzut și după ce au văzut că nu se trezește au plecat fără să sune la numărul de urgență 112. La niciun minut după ce am auzit cele două variante, a venit o altă femeie care spunea că îl recunoaște pe tip și că acesta ar avea interdicție să se apropie de școală. Bun, dar ce legătură are interdicția cu faptul că era inconștient și plin de sânge? După ce și-a revenit puțin, în urma primului ajutor acordat de medicii de la ambulanță, tânărul rănit spunea că nu a fost bătut. Nici asta nu știu cum să o interpretez: fie nu a fost, fie îi e frică să spună ceva de frica celor care l-ar fi bătut, fie nu mai știe din cauza căzăturii…,” spune Maria.
Poliția a demarat o anchetă în acest caz, iar tânărul a fost transportat la Spitalul Județean Arad.
Sursa: specialarad.ro