safari 750x100

crima 42Un bărbat din Caraș-Severin a fost ucis de iubită. După o ceartă violentă, femeia și-a înjunghiat concubinul pe care voia să-l părăsească. În fața polițiștilor, agresoarea și-a recunoscut fapta și a fost arestată pentru omor.
Crima înfiorătoare a avut loc în comuna Sasca Montană, județul Caraș-Severin. Potrivit resita.ro, un bărbat și concubina sa a avut loc, joi seară, ceartă aprinsă. Femeia a vrut să-și părăsească iubitul ca să-și refacă viața alături de fostul soț, cu care are un copil. Când a auzit, bărbatul a văzut negru în fața ochilor și a început să-și lovească iubita.
Ca să se apere, femeia a pus mâna pe un cuțit și l-a lovit cu putere pe agresor, în zona toracelui. Plin de sânge, bărbatul a reușit să iasă din gospodărie ca să-și prindă concubina care fugise. El s-a prăbușit însă lângă un gard de pe uliță, unde a fost găsit mort.
Polițiștii au reținut-o pe femeie și au dus-o la audieri la Reșița. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin. Femeia a fost arestată pentru omor și ar putea face până la 25 de ani de închisoare.