750 100 2017

mix collage1 700x700Ceața foarte deasă din această dimineață a dat multe bătăi de cap șoferilor, mai ales acelor conducători auto care au ignorat aproape total lipsa de vizibilitate.
Altfel, cum se explică că șoferul unui autoturism Skoda Octavia a depășit o coloană de mașini pe DN 7, pe sensul de mers Nădlac – Pecica și nu s-a mai oprit decât în capul tractor al unui TIR care venea dinspre Pecica? Conducătorul TIR-ului a avut prezență de spirit și, după ce l-a văzut în ultimul moment pe cel cu Skoda a tras dreapta de volan, și a fost lovit în roată, această manevră salvând probabil viața celui din Skoda.
Locul accidentului este la aproximativ 300 de metri de la ieșirea din Pecica spre Nădlac.
În timp ce participanții la trafic au oprit pentru accidentul de mai sus, șoferul unui Fiat Punto care circula spre Nădlac nu a văzut – tot din cauza ceții – coloana de pe contrasens și a intrat direct într-un TIR. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.
În același timp în care s-au petrecut cele două accidente, pe autostradă, tot între Nădlac și Pecica, șoferul unui microbuz, un cetățean chinez care se afla în mașină alături de soția lui, mergea în spatele unui TIR. La un moment dat conducătorul TIR-ului a frânat pentru a intra în parcare, iar chinezul nu a mai putut evita impactul și a lovit cu microbuzul cabina TIR-ului. Din informațiile noastre, nimeni nu a fost rănit.
Sursa: specialarad.ro