750 100 2017

perchezitii 52906400Mai multe percheziţii au loc, joi, în judeţele Vâlcea, Argeş şi Timiş, la persoane suspectate că au constituit un grup infracţional specializat în furt calificat, sustrăgând bunuri de aproximativ 750.000 de euro din două depozite aparţinând unor societăţi comerciale din Italia.
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală, împreună cu poliţişti judiciari de la Direcţia de Investigaţii Criminale, fac 17 percheziţii în judeţele Vâlcea, Argeş şi Timiş, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în furt calificat.
În perioada octombrie 2015 - februarie 2016 a fost constituit un grup infracţional organizat format din mai multe persoane ”care au acţionat în mod coordonat în scopul comiterii de infracţiuni de furt calificat în Italia”, arată anchetatorii.
”Membrii grupului infracţional au furat prin efracţie, pe timp de noapte, din două depozite aparţinând unor societăţi comerciale din localităţile Rolo şi Sona, mai multe bunuri în valoare de aproximativ 750.000 de euro”, precizează DIICOT.
Acţiunea a fost realizată împreună cu Direcţia Generală Anticorupţie şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor.