safari 750x100

tragedie in seara de revelion o tanara insarcinata in luna a noua si fiica ei nenascuta au murit 426162O tânără de 19 ani, însărcinată în luna a noua, a murit sâmbătă seara în urma unui accident tragic.
Sâmbătă după-masă, cei doi tineri, căsătoriţi cu doar câteva luni în urmă, au plecat pentru a petrece Revelionul alături de părinţi şi prieteni, scrie Adevărul. La ieşirea din localitatea timişeană Remetea soţul tinerei se afla în depăşire, când o altă maşină a intrat şi ea în depăşire, provocând o triplare. „Cel mai probabil el s-a speriat şi a tras de volan, iar maşina s-a răsturnat”, a povestit un martor.
Tânărul a scăpat nevătămat. Soţia sa, care nu purta centură din cauza sarcinii, a fost proiectată prin geamul lateral afară din maşină. Potrivit unui martor, la prima vedere, părea că tânăra a scăpat cu răni uşoare, fiind conştientă până la venirea ambulanţei.
Din cauza leziunilor interne provocate de accident, tânăra şi fetiţa ei au murit, în seara de Revelion, la spital. Potrivit unui martor, şoferul care a provocat triplarea şi care ar putea avea o parte din vină în producerea accidentului şi-a continuat drumul fără ca cineva să-i reţină numărul.
Din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului este soţul tinerei decedate, care a intrat în depăşire fără se se asigure, obligându-l astfel pe şoferul aflat deja în depăşire să tripleze.