750 100 2017

masina intr un canal de irigatii din arad 620x349Sperietură soră cu moartea în prima din a noului an pentru doi soți care au plonjat cu mașina într-un canal de irigații din județul Arad. Oamenii au scăpat miraculos pentru că au reușit să iasă singuri din autoturismul inundat în care se afla și cățelușul lor. Din cauza șocului, femeia a fost transportată la spital, unde medicii au constatat că s-a ales cu răni ușoare.
Accidentul spectaculos a avut loc, duminică seară, pe o șosea din județul Arad. Un bărbat a pierdut controlul mașinii, în care se afla alături de soția și cățelușul lor, și a zburat pur și simplu prin aer. Autoturismul s-a izbit puternic de malul unui canal de irigații din apropierea localității Bocsig.
„Eu am condus. Vai de viața mea. Soția mea, soția mea a fost în stânga! Doamna e dusă deja la spital!”, le-a povestit polițiștilor șoferul care a provocat accidentul.
În urma impactului, cei doi soți au reușit să iasă din mașina ajunsă în canal
Doi soți au scăpat cu viață, după ce au plonjat cu mașina într-un canal de irigații din județul Arad
Localnicii, care au văzut scena înfiorătoare, au ajutat victimele accidentului și au sunat la 112.
„Să nu uitați câinele, domnule! Reporter: A fost în mașină câinele? Cred că da… Bine că nu a murit nimeni… Îți dai seama, dacă era parapet de beton, că murea. Ferească Dumnezeu! Bine ca a scapat omul”, a povestit un localnic aflat în zona în care s-a produs accidentul.
Soția șoferului, care se afla pe scaunul din stânga al mașinii inmatriculate în Marea Britanie, a fost transportată la spital. Medicii spun că s-a ales doar cu răni ușoare și o sperietură groaznică.
Sursa: libertatea.ro