safari 750x100

sambata in unirii DSCF4174Sâmbătă, 29 iunie, de la ora 18.00, în Piaţa Unirii, în scopul strângerii de fonduri pentru ajutorarea animalelor (câinilor) fără stăpân care hoinăresc pe străzile Timişoarei, un grup de tineri au dansat Zumba, sub coordonarea cunoscutului instructor Mihai Negru.

Toţi cei prezenţi puteau să doneze orice sumă doreau, într-o urnă aflată într-un colț al pieţei, pentru Asociația Pet Hope Timișoara, beneficiara evenimentului.

Asociația Pet Hope a fost înființată de 14 membri fondatori, în luna aprilie 2010. Toate persoanele implicate, în majoritatea lor avocați și medici, au activat anterior în domeniul protecției animalelor de mulți ani, venind în sprijinul a zeci de animale aflate în situații dificile. În prezent, Asociația Pet Hope funcționează cu o echipă de 10 membri activi, beneficiind în mod constant de sprijinul voluntarilor și îndrumarea membrilor fondatori.

Misiunea Asociației Pet Hope este promovarea respectului față de drepturile legale ale animalelor și reducerea numărului animalelor fără stăpân din România, prin campanii de sterilizare în masă și acțiuni educative destinate publicului larg. În egală măsură, contribuie la consolidarea cadrului legislativ local și național pentru recunoașterea drepturilor animalelor, precum și pentru prevenirea și pedepsirea abuzurilor împotriva animalelor.