safari 750x100

apocalipsa rdsFerească Domnul să-ţi intre cabliştii în scara blocului, că îţi răstoarnă totul, dau găuri în pereţii nou zugrăviţi, lasă în urmă o mizerie de nedescris. Atâtea materiale rămân în urma lor, încât mai poţi face o lucrare din respectivele resturi. Sunt blocuri în zona Dacia în care aproape toţi blocatarii au schimbat operatorul, dar RDS şi-a lăsat cablajele ani de zile în scările blocurilor, la fel cum şi le lasă şi în oraş pe cele aeriene, atârnate de stâlpi şi copaci.
Sâmbătă dimineaţa, zarvă mare în scara unui bloc din zona amintită: gălăgie pe scări, lovituri involuntare în uşile apartamentelor. Un domn ne spune că a vemit să ia cablurile RDS de la dezabonaţi. Dar, stupoare, în avântul lui „Dorel”, a rămas fără cablu şi un abonat al firmei, cu plata la zi. „Ăsta ne-a tăiat cablul. Ne-a lăsat fără televizor. Am sunat la ei, dar nu răspund”, spune abonatul păgubit (din greşeală, desigur).
Îi rugăm pe şefii lui Dorel să-şi înveţe oamenii cum să se poarte, cum să lucreze, cum să lase în urma intervenţiilor lor curat la locul de muncă, cum să respecte bunurile blocatarilor şi, mai ales, să nu plece cu cablurile propriilor abonaţi.