safari 750x100

cover xeroxPiața de tipar migrează cu pași mari de la offset spre digital. Nevoia de tipar digital a crescut în ultimii ani, datorită volumelor de printare din ce în ce mai mici – volume care nu puteau fi printate pe tehnologia offset.
”Suntem în acel moment în care putem spune printul digital a revoluționat lumea tiparului. Vorbim despre o piață aglomerată, cu foarte multe firme mici, de nișă, apărute ca alternativă la marile tipografii, o concurență puternică, pentru că fiecare încearcă să ofere clientului pachete competitive și servicii din ce în ce mai bune.
ETA2U a înțeles acest lucru și a venit în ajutorul unei mici afaceri de design grafic din Timișoara, care a dorit să pătrundă și în piața de tipar digital – oferindu-le clienților soluții complete, mergând până la tipărirea proprilor lucrări. Oportunitatea a apărut din nevoia clientului de a-și tipări singur și în același centru de print – lucrările bune de tipar către clientul final, optând astfel către achiziția presei Xerox Versant 80.
Cu ajutorul presei digitale Versant 80 – extrem de precisă, automată și ușor de folosit, nu doar că a fost o investiție sigură în performanță și calitate, dar a fost și diversitate și rezultate imediat. Amestecul perfect de tehnologii, automatizare și utilitate – asta e ceea ce scoate în evidență Versant® 80. Versantul poate imprima mai rapid (până la 80 ppm) și conferă avantajul soluțiilor inovative Xerox, soluții ce oferă mai multe funcții în varianta standard, o optiune puternică prin Pachetul pentru Performanță (Performance Package) și un flux de lucru foarte eficient ce permite procesarea mai multor lucrări oferind mai mult timp și mai puține rebuturi.
Pentru a veni în completarea vitezei echipamentului, presei Versant® 80 i-au fost alocate o suită de tehnologii ce automatizează procesele ce necesitau cândva intervenția manuală a inginerului de service și nefuncționarea echipamentului: automatizarea managementului de culoare, reglarea automată a registriei și a densității, reglarea procesului de îndreptare a hârtiei. Când vorbim de Versant 80 vorbim de performanță revoluționară de cea mai bună calitate din clasa sa, de automatizare de înaltă clasă – ce fac din Versant 80 soluția ideală pentru o afacere de success” – susțin specialiștii ETA2U.
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să-l contactați pe colegul nostru Alex Logăscu – Xerox Product Manager, ETA2U la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.