750 100 2017

azurProducătorul de lacuri şi vopsele Azur din Timişoara, subsidiară a ICC Industries INC New York, a derulat în acest an investiţii de 1,4 mil. dolari pentru optimizări în zona de producţie, în aparatură de laborator, dar şi pentru implementarea unui nou sistem ERP (Enterprise Resource Planning), în vederea gestionării proceselor interne ale companiei.


Azur va continua anul viitor proiectele de investiţii la fabrica de lacuri şi vopsele din Timişoara, în acest sens fiind alocaţi aproximativ 1,5 mil. dolari. Compania comercializează lacuri şi vopsele sub mărcile Roua, Evrika, Edil, brandul Qtek şi sistemul de nuanţare Natura.
„Bugetul alocat în acest an a fost de 1,4 milioane de dolari, investiţiile având la bază proiecte mai mici, care să acopere nevoi din toate funcţiunile companiei. Am demarat şi un program pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă, iar pentru 2017 dorim să bugetăm investiţii de cel puţin 1,5 milioane de dolari“, a declarat pentru ZF Transilvania Zoltan Jakab, directorul general al companiei Azur.