safari 750x100

44O veste foarte bună vine în Timișoara în acest final de an: inaugurarea de către CEZ Vânzare, cel mai mare furnizor de energie electrică şi gaze naturale din sud-vestul României, a primei sale reprezentanțe din Banat şi lansarea portofoliului de produse de energie dedicat consumatorilor din vestul țării. Reprezentanța CEZ Vânzare se află în centrul oraşului, pe strada 16 decembrie 1989, nr. 8, (Piaţa Maria), programul cu publicul fiind de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-17:00.
Beneficiile se țin lanț pentru noii clienți CEZ Vânzare
În noul sediu, timişorenii vor beneficia de cel mai bun preţ CEZ la energia electrică, respectiv 0.139 lei/kWH, de ofertele speciale pentru gaze naturale, precum reducerea de 10% la factura de gaze naturale până la finalul lunii, dar şi de consultanţă privind produsele şi soluţiile certificate de eficiență energetică. Pe lângă acestea, clienții CEZ Vânzare pot primi sfaturi și recomandări pentru eficientizarea consumului de energie electrică în portalul de eficiență www.cezinfo.ro, unde pot găsi și un magazin online cu produse eficiente energetic. Sfaturi despre cum poate un client să devină un client CEZ INFOrmat - cel mai avantajat client de energie electrică, se găsesc și în tutorialele disponibile pe pagina de Facebook a companiei, la secțiunea video.
Energia în mișcare va prinde viață la Timișoara

02

În afara deschiderii noului sediu, CEZ Vânzare a mai adus o veste bună pentru bănățeni, și anume demararea unei colaborări cu Primăria Timişoara pentru construirea în zona centrală a oraşului a unei staţii pentru încărcarea maşinilor electrice şi hibride. Municipalitatea va oferi terenul, iar CEZ Vânzare se va ocupa de realizarea şi operarea staţiei. În momentul de față, în orașul de pe Bega există înmatriculate 15 maşini electrice, dar numărul lor poate să crească, datorită viitoarei stații de încărcare.
Parte din Grupul CEZ România, CEZ Vânzare este principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul României, cu circa 1.420.000 de clienţi, atât consumatori rezidențiali, cât şi din zona de business şi instituţionali. CEZ Vânzare furnizează energie electrică în 90% din judeţele ţării, oferind clienţilor săi pachetul dual energie electrică şi gaz încă din anul 2008.
Pe lângă energie electrică şi gaze naturale, CEZ Vânzare pune la dispoziţia clienţilor săi şi servicii energetice. Ca parte a Grupului CEZ în România, compania împărtăşeşte viziunea de parteneriat pe termen lung cu clienţii săi, de aceea îşi propune să fie mai mult decât un furnizor ci să devină un consilier de nădejde pentru aceia care aleg această colaborare.