safari 750x100

teatrul opera FotografA 25-a ediție a Galei Premiilor UNITER va avea loc la Timișoara, în 8  mai, când 10 premianţi, 33 de nominalizaţi şi peste 600 de invitaţi din Bucureşti şi din ţară sunt aşteptaţi în data de 8 mai la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” pentru a sărbători performanţa în arta dramatică.

 Cu această ocazie, două premii speciale  vor fi acordate de Senatul UNITER, naționalului timișorean. Este vorba de Premiul special pentru proiecte inedite şi realizări remarcabile pentru realizarea Sălii 2, respectiv de Premiul special acordat actriţei Irene Flamann Catalina pentru o viaţă dedicată teatrului. De asemenea, Senatul UNITER a decis să acorde Premiul pentru întreaga activitate critică de teatru doamnei Mariana Voicu.
Astfel, în seara zilei de 8 mai, începând cu ora 21.00, vom afla, în direct, câştigătorii ediţiei 25 a Galei Premiilor UNITER. Decizia aparţine juriului final format din Alexandru Darie, Luana Drăgoiescu, Dana Dogaru, Florica Ichim şi  Maria Sîrbu.
Spectacolul-eveniment va începe la ora 21.00 şi va fi transmis în direct pe TVR1, TVR HD, TVR Internaţional, Radio România Cultural şi online pe www.uniter.ro şi www.tvr.ro.