750 100 2017

spital judetean timisoaraÎmpreună pentru viață este superconcertul caritabil care va avea loc, în data de 12 aprilie 2017, de la ora 19, la Filarmonica Banatul din Timişoara, în sprijinul Secţiei ATI din Spitalul Judeţean Timişoara.
Evenimentul este organizat de studenţii de la Facultatea de Muzică şi Teatru din Timişoara, de trupa timişoreană Veste Phoenix Cover și de 1740 Music Cafe, iar preţul invitaţiei este de 20 de lei. Banii vor fi donaţi Asociaţiei Non Profit pentru Anestezie - Terapie Intensivă "A. Mogoșanu" Timişoara care sprijină Secţia ATI din Spitalul Judeţean de Urgență Timişoara, unde pacienţii sunt în pericol iminent indiferent de diagnostic.
“Va fi o seară plină de emoţie, vor fi voci inedite ale unor tineri extraordinar de talentaţi din Timişoara, veţi asculta şlagărele legendarei trupe PHOENIX! Vor fi alături medicii specialiști de anestezie și terapie intensivă din Timișoara și mentorul lor, inimosul profesor și medic Dorel Săndesc”, este mesajul organizatorilor. Biletele se pot achiziţiona de la Filarmonica Banatul şi de la 1740 Music Cafe!