safari 750x100

gospelDupă 12 ediții organizate, Asociaţia Culturală TGP Timişoara a făcut istorie cu seria de concerte susţinute şi acum duce aventura şi provocarea muzicală la un nou nivel - înregistrarea unui album.

Piesele cântate vor fi 100% originale, compuse de dirijorul german Dominic Samuel Fritz, inițiatorul fenomenului TGP și președintele asociației. Timișorenilor cu ureche muzicală, voce bună și preferabil și experiență corală li se lansează provocarea de a participa la înregistrarea primului album TGP.   
Condiția de participare este prezența la întregul proiect, care se va desfășura în două etape, în week-end-ul 22-23 aprilie și zilnic în perioada 1-9 iulie. Ca la toate proiectele Asociației, nu se fac selecții sau audiții, oricine știe să cânte și e tentat să trăiască experiența de a înregistra într-un studio, alături de un cor mare și entuziast, este așteptat cu drag. Cei interesați găsesc toate informațiile pe site-ul www.asociatia-tgp.ro și tot acolo se fac și înscrierile în perioada 20 martie - 9 aprilie.
 “Vă promit că va fi o aventură pe cinste, cu muzicieni de  excepție și piese special compuse pentru acest cor fenomen. Nu e chiar la îndemâna oricui să-și pună vocea pe un album alături de un band de profesioniști și soliști spectaculoși. Sper să ni se alăture cât mai mulți cântăreți timișoreni!”, a declarat Dominic Samuel Fritz.
Dirijorul și band-ul format din intrumentiști  timișoreni profesioniști cunoscuți și apreciați, a început deja înregistrările. Organizatorii plănuiesc  și un concert de lansare a albumului în toamnă , deci coriștii vor avea ocazia de a cânta și live ulterior.