safari 750x100

lunii busuiocLuni, 12 decembrie, de la ora 19, la Teatrul Naţional Timişoara, prima reprezentație a spectacolului ”Fidelitate” o va aduce pe scenă pe vedeta de la Pro TV, Florin Busuioc, în rol de criminal şi soţ încornorat, cu o spumoasă comedie.
Alături de Busu, cum este cunoscut, vor mai fi alţi doi actori în vogă: Adelaida Zamfira (actriță de teatru, film, protagonistă a unor telenovele românești ca Inimă de țigan sau Regina) şi Gheorghe Ifrim (actor devenit faimos odată cu rolul primarului din Las Fierbinți). Comedia Fidelitate a lui Chazz Palminteri este montată pentru prima dată în România de Dragoș Câmpan.
”Un asasin plătit, victima sa și un soț care neagă orice implicare. Tony, dator vândut la mafia italiană este angajat să o ucidă pe Maggie. Ea, o nevastă depresivă, împiedicată să se sinucidă doar ca să fie asasinată. Jack, soțul care l-a angajat pe Tony sau doar o victimă la rândul lui? Cine a angajat pe cine? Tony e cu adevărat un asasin? Jack este un criminal cu sânge rece sau soțul încornorat? Oare Tony și Maggie au un plan să stoarcă bani de la Jack? Și până la urmă, cine o sa moară?…O poveste americană… dar și o analiză plină de vigoare și umor a vieții de cuplu”, rezumă regizorul.
Biletele pentru unica reprezentație a spectacolului ”Fidelitate” în acest an la Timișoara s-au pus în vânzare la Agenția Operei.