750 100 2017

ruga girocDistracție mare a fost în frumoasa și modernă comună Giroc, aflată la o aruncătură de băț de Timișoara. Biserica din localitate și-a serbat hramul, între 15 -16 aprilie, iar cu acest prilej a fost spectacol și Ruga giroceană 2017.


Interesul oamenilor a fost mare. Trei dintre cei mai în vogă artiști ai momentului Andreea Voica, Ion Dragomir și Dumitru Stoicănescu și-au dat concursul acompaniați de orchestra Deian Galetin. De asemenea, ei au mai fost acompaniați și de orchestra Ghiocelul, condusă de prof. Adrian Safta.
Evenimentul a avut loc în Grădina de vară a Căminului cultural, iar intrarea a fost, bineînțeles, liberă. Cheful a ținut timp de două zile până târziu în noapte, iar dansul și voia bună i-au unit pe giroceni cu mic cu mare la cea mai mare sărbătoare a comunei. Ei au mai avut la dispoziție și frigărui, mici și pârjoale, băuturi, bere, vin și sucuri, iar copiii jocuri de tot felul. A fost și în acest an o sărbătoare reușită, ca de fiecare dată, asta datorită destoinicului primar Ionel Toma, care este foarte iubit și respectat de locuitori .