safari 750x100

timotionProvocările Timotion 2017! Toți cei interesați să se implice voluntar pentru a ajuta comunitatea sunt provocați să participe la un spectaculos concurs, în data de 23 aprilie, la Timișoara.


“Tot ce trebuie să faci e să îi inspiri la rândul tău pe cei din jurul tău să îşi depăşească limitele, în calitate de voluntar Timotion. Orice voluntar prezent la Timotion, în 23 aprilie va avea posibilitatea de a câştigă un telefon inteligent Nubia Z11 mini. Extragerea se va face chiar pe scena din Piaţă Libertăţii. Pentru a te înscrie ca voluntar la Timotion, completează acest formular: http://bit.ly/2mTcgmh! “Binele unei comunităţi depinde şi de noi. Puţin cu puţin se pot construi proiecte măreţe şi de lungă durată”, îndeamnă organizatorii.
Timotion este un eveniment sportiv pentru timişoreni şi pentru sprijinirea unor proiecte care oferă soluţii la diverse nevoi din comunitate. Astfel, fiecare persoană înscrisă are posibilitatea să spună pentru ce proiect din comunitate vrea să doneze taxa de participare.
La finalul evenimentului, fiecare proiect va primi 90% din banii donaţi de participanţi, în timp ce restul de 10% vor fi folosiţi de organizatori în vederea acoperirii cheltuielilor generate de organizarea evenimentului şi gestionarea proiectelor.
Pentru susţinerea proiectelor cu donaţii există mai multe posibilităţi: o persoană care participa la eveniment donează taxa de înscriere spre un proiect; o persoană înscrisă la eveniment poate fi campion şi să colecteze donaţii pentru unul dintre proiectele din listă, de la persoane care nu vor alerga. Se pot formă echipe de campioni, urmând să se stabilească un clasament în funcţie de suma strânsă per echipa (indiferent de proiectele alese); persoanele care nu participa la vreuna dintre curse şi firmele pot dona prin susţinerea unui campion, fondurile mergând în contul proiectului pentru care aleargă campionul respectiv.