safari 750x100

P1140427

UPC România este, în Săptămâna Mare, alături de pensionarii de la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice ”Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” din Timişoara și de copiii de la Centrul de zi ”Sfântul Nicolae”.
Miercuri, 12 aprilie, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timişoara, UPC s-a transformat în iepuraşul de Paşte şi, într-o atmosferă de sărbătoare, a oferit cadouri vârstnicilor și copiilor care se află în grija Direcției de Asistență Socială Comunitară a CL Timișoara. Cadourile au conținut produse alimentare, pentru bătrâni, și mult adoratele dulciuri și sucuri pentru copii. Au fost distribuite 185 de cadouri vârstnicilor din Centrele de zi ”Constantin și Elena”, ”Sf. Mihail și Gavril”, ”Alzheimer” și copiilor din Centrul de zi ”Sf .Nicolae”.
“Cât de uşor este să facem gesturi frumoase: să oferim o mână de ajutor, un zâmbet, o vorbă bună. Este de datoria noastră să fim alături de cei aflaţi în dificultate, să le aducem bucurii. UPC este astăzi împreună cu prietenii de la Centrele de Zi pentru a petrece împreună câteva momente frumoase. Le spunem prieteni, pentru că venim aici an de an, să ne bucurăm cu toţii de Sărbătorile Pascale”, a declarat Ştefan Stanciu, Manager Regional Comunicare în cadrul UPC România.