safari 750x100

strada girocDe mai multe săptămâni, cetățenii care locuiesc pe străzile Gospodarilor și Narciselor situate între Giroc și Timișoara primesc corespondența poștală cu mare întârziere sau nu o primesc deloc.


Situația este foarte gravă, fiindcă sunt unele probleme care nu suportă amânare, iar oamenii nu le pot rezolva, fiindcă informația nu ajunge la timp la ei. Contactați de ZIUA de Vest, reprezentanții Direcției de Poștă Timișoara au răspuns că s-a ajuns în această situație fiindcă cei doi poștași de la oficiul din Giroc și-au dat demisia, iar acum vor fi angajați alți oameni.
„Acele străzi aparțin de Primăria Giroc și în zona respectivă ar trebui să distribuie poșta personalul nostru din Giroc. Problema este că cei doi angajați de la oficiul poștal de acolo și-au dat demisia. Până când reușim să angajăm personal este o problemă. Nu avem oameni acolo. Angajații de la sediul nostru din Timișoara se chinuiesc să distribuie corespondența pe unde nu avem poștași. Acum, încercăm să remediem situația și avem personal în curs de angajare pentru oficiul poștal din Giroc. Îi rugăm pe cetățeni să ne înțeleagă că remediem situația cât de repede putem”, este răspunsul Direcției de Poștă Timișoara.