750 100 2017

Nicolae Robu primarul Timisoarei 03Primarul Nicolae Robu a depăşit de mult pragul toleranţei faţă de (încă) directorul RATT, Ioan Goia, pe care nu mai ezită să-l facă ''neruşinat şi nesimţit, care sfidează un întreg oraş.
Marţi, edilul a răbufnit din nou la adresa celui care îi spunea că tramvaiele şi autobuzele circulă greu în Timişoara pentru că au plecat vatmanii în Rusia şi că, în general, în oraş toată lumea e mulţumită de super-performantul sistem de transport în comun.
Primarul e revoltat şi pentru că cele 6 minibuze care ar trebui să dubleze traseele de tramvai sau autobuze şi troleibuze la ore de vârf, dar stau în depoul lui Goia.
''Ce pot să fac este să pun toată presiunea pe directorul RATT şi aţi văzut că fac asta pe toată conducerea RATT. Mai durează câteva luni până expiră mandatul acestui individ neruşinat, nesimţit, care sfidează un oraş întreg (...). Aceştia sunt termenii potriviţi pentru acest personaj. El s-a ocupat să construiască un campus monastiresc şi vrea să facă un muzeu, că astea sunt priorităţile oraşului. În timp ce oamenii stau prin staţii; că e frig, că plouă, că e cald, stau în staţii să aştepte mijloacele de transport în comun, iar când îl iau la întrebări, îmi răspunde că nu e adevărat, că merge foarte bine sistemul'', a spus Nicolae Robu.