safari 750x100

in parcul rozelor copacul cu haineAcțiunea “Copacul cu haine” 2017 crește anul acesta și va fi organizată, pe 1 aprilie, și în Timișoara, în Parcul Rozelor, proiect destinat familiilor nevoiașe de la sate, din Satchinez.
“Oameni frumoși, ne vedem sâmbătă, 1 aprilie, când toată lumea este în plină curățenie de Paști. Acțiunea va fi destinată, de data asta, familiilor nevoiașe de la țară. Strângem haine, încălțăminte, jucării și rechizite, sigur aveți pe acasă. Și alimente neperisabile - ulei, conserve, orez, faină, etc. Vă rugăm ca de fiecare dată să scrieți pe pachete pentru cine sunt hainele (fete, băieți, femei, bărbați) și mărimile. Ne ajută pe noi la distribuire după aceea. De menționat faptul că nu strângem bani!”, atrage atenția echipa Copacul cu haine 2017!

O rugăminte din partea organzatorilor!
“Vă rugăm nu mai insistați cu donatul de haine înainte de 1 aprilie și să înțelegeți că toți oamenii implicați în acțiunea Copacul cu haine sunt oameni care au joburi, școală, familie, etc, și se implică voluntar în această poveste. Nu suntem un ONG, nu avem mașini și depozite la scară. Mulțumim pentru înțelegere”, îndeamnă echipa Copacul cu haine.