safari 750x100

amalia collage 1024x707 340x255Amalia Filip este de o săptămână un… înger. Micuța de numai un an și jumătate s-a stins din viață în urmă cu o săptămână într-o clinică de copii din Roma.
Mulți dintre cei care citesc aceste rânduri știu povestea Amaliei, știu și faptul că Statul Român nu a fost în stare să pună la dispoziția acesteia un avion dotat cu ATI pentru a fi transportată în timp util la clinica din Roma.
Familia Amaliei a cerut ajutor financiar pentru tratamentul micuței lor, banii care au fost donați fiind folosiți atât pentru plata transportului aerian, peste 12.000 de euro, cât și pentru internarea la Roma.
Acum, Leon Aurel Filip, tatăl Amaliei, dorește să doneze toți banii pe care i-a primit prin donații către o asociației care ajută copiii, Asociația „Bubulina”, reprezentată de Cristina Dragoș.
„Dorim ca acești bani să meargă în același scop pentru care au fost donați, pentru salvarea copiilor. Nu dorim nimi pentru noi. Ar fi fost pentru fetița noastră…”, spun cei din familia Amaliei.
Amalia Maria a fost înmormântată sâmbătă la ora 13 la cimitirul din localitatea arădeană Sânpaul. Trupul ei neînsuflețit a ajuns vineri din Italia.
Sursa: specialarad.ro