safari 750x100

sos cteiiDiana, o tânără iubitoare de animale din Timişoara, are nevoie de ajutor urgent, pentru a salva încă o dată o căţeluşă cu cinci puişori. E cineva dornic de a adopta un căţeluş?
“Help!!! Sunt tristă. Astăzi am fost din nou la Jebel să o vedem pe Tina și să le facem al doilea vaccin, ei și cățelușilor. Din păcate, iar am prins vreme ploioasă, iar cățeii erau murdari și uzi. În plus, oamenii nu se mai descurcă cu ei - au deja două luni jumătate și umblă peste tot, mâncarea pe care o ducem se termină repede - și trebuie să le găsim stăpâni urgent.
Băiețelul a fost norocos, fiind adoptat, însă cele cinci fetițe nu sunt dorite de nimeni!!! Am tot spus că ne asumăm sterilizarea cățelușelor, când vor avea vârsta potrivită, și degeaba. Vă rog mult, dacă auziți pe cineva care vrea un cățel să îmi spuneți!!!  Totodată, cu mâhnire în suflet și pentru că nu avem altă soluție, împreună cu Irina şi Ionela am hotărât ca peste două săptămâni să o sterilizam pe Tina și să o ducem înapoi la IJPF, de unde am luat-o în 8 ianuarie. Le spusesem de atunci că, dacă nu reușim să îi găsim familie Tinei, o vom returna când vor crește cățeii. Acolo cunoaște mediul, polițiștii îi vor da mâncare și vom mai merge și noi. Sunt tristă ! Nu mai sunt doritori de animale în țara asta?!  Dacă nu aş sta în chirie și aș locui la curte…! Unde să îi duc?!”, se întreabă Diana.