750 100 2017

Timisoara ninge zapadaToate drumurile naționale din vestul țării și cele județene din Timiș sunt deschide joi și se circulă în condiții de iarnă, probleme înregistrându-se privind sosirea trenurilor de la București și Iași, care au întârzieri, iar o cursă aeriană Tarom de la prânz va fi anulată.
Potrivit site-ului oficial al Aeroportului Internațional ''Traian Vuia'' Timișoara, cursa Tarom RO 604 pe relația Timișoara-București, de la ora 13.15, este anulată.
Trenurile care trebuiau să ajungă în Gara de Nord Timișoara în această dimineață, de la București și Iași, au întârzieri de 110 minute, respectiv, 85 de minute.
Drumurile naționale și județene din vestul țării sunt deschise, dar se circulă în condiții de iarnă. Potrivit site-ului Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara în județele administrate (Arad, Hunedoara, Timiș, Caraș-Severin și Mehedinți) carosabilul este umed, alternând cu porțiuni uscate, însă există și segmente acoperite cu zăpadă îmbibată cu material antiderapant.
În noaptea de miercuri spre joi, DRDP Timișoara a acționat pe drumurile naționale cu 69 autoutilaje și s-au răspândit 270 tone de material antiderapant și 4,1 tone clorură de calciu.
La Secția Autostrăzi Timișoara s-a intervenit cu șapte autoutilaje și s-au răspândit 20 tone de material antiderapant și 2 tone de clorură de calciu pe A1.
Joi dimineață, potrivit meteorologilor, cerul este variabil/noros în vestul țării, ninge în județul Hunedoara, la Totești (DN68), unde se înregistrează și ceață, vizibilitatea fiind de până la 100 — 150 m.