safari 750x100

copii comlos 1Mitropolitul Ioan al Banatului ajută, în continuare, cei mai năpăstuiţi oameni, iar mai ales acum, când gerul a pus stăpânire inclusiv peste zona noastră care de obicei are parte de temperaturi mai blânde iarna, acest OM este o binecuvântare pentru nevoiaşi.


Părintele nostru Mitropolit a aflat că într-un grajd din Comloşu Mare ''locuieşte'' o femeie cu patru prunci, al cărei soţ este în detenţie.
A mers acolo, marţi seara, a luat femeia şi copilaşii din grajd şi i-a dus la o familie unde vor putea sta, la căldură, până la primăvară. Le-a cumpărat haine călduroase, hrană, tot necesarul pentru a ieşi din iarnă.

 

comlos 2

Iar în perioada următoare, Mitropolitul Ioan al Banatului încearcă să rostuiască o parcelă, în Comloşu Mare, pe care să ridice o căsuţă cu două camere pentru familia acestei femei cu patru copii.

UPDATE: Mitropolitul Ioan a reușit să găsească deja o casă în care familia a fost deja multată, Casa, cu trei camere și un teren de 3.000 de metri pătrați va vi achiziționată de Mitropolia Banatului. Mitropolitul face un apel la cei cu suflet mare să ajute financiar Mitropolia la strângerea sumei necesare. De celelalte nevoi urgente ale familiei se ocupă deja preotul din Comloșu Mare care le-a dus cele necesare pentru a trăi cum se cuvine în noua casă.