safari 750x100

IMG 0977

Vremea rea și temperaturile scăzute din ultima perioadă au făcut autoritățile din Timiș să ia măsuri. Astfel, luni și marți, toate școlile și grădinițele din județ vor fi închise.


Horărârea a fost luată în urma ședinței Comitetului pentru Județean pentru Situații de Urgență care s-a ținut duminică la ora 13.30 la Prefectura Timiș. La întâlnire au participat reprezentanți ai instituțiilor din tot județul care au luat această decizie în contextul temperaturilor scăzute și al vremii rele la nivel național.

„Se supendă cursurile pentru zilele de luni și marți. Am centralizat informațiile venite din unitățile de învățământ și ca urmare a faptului că în 60 la sută din unitățile de învățământ există situații în care fie centralele nu au presiune, fie sunt probleme cu spațiile, în unele dintre acestea sunt temperaturi foarte scăzute, fie sunt cadre didactice bolnave am decis că pentru copii, în zilele de luni și marți, în care temperaturile sunt extrem de scăzute, este mai eficient să-i ținem acasă, în familiile lor”, a spus inspectorul școlar general de Timiș Aura Danielescu.